Våra lokaler

Traversen

I den gamla industrilokalen från 1952 där Reningsborgs verksamhet startade för 30 år sedan, finns Traversen, en fantastisk lokal för konferenser och möten med plats för upp till 80 personer. Lokalen kan enkelt anpassas till olika typer av möbleringar och sittningar beroende på vilken typ av event som önskas.

Blomrummet

Blomrummet ligger på entréplan och har utsikt över vår uteplats och paviljongen. Det är ett härligt rum med mycket ljusinsläpp som fungerar jättebra till sällskap på upp till 8 personer.

Bikupan

Vår lokal Bikupan ligger i anslutning till traversen och har plats för 10 personer i styrelsesittning.

Greenroom

Detta konferensrum ligger inne i vår second-hand, här har ni nära till både lunchservering och VIP-shopping, med plats för 10 personer.

Paviljongen

Uterummet Paviljongen ligger framför vårt tegelhus med utsikt över grönska och uteplats. Här kan man sitta vår, sommar och tidig höst och är ett mysigt rum att t.ex. ta en fika i.

Orangeriet

Ett härligt uterum med utsikt över naturen. Vi nyttjar detta mysiga rum vår, sommar och höst. Här får ni plats med ca 10 personer. Varför inte förlägga en fika här eller kanske nyttja som grupprum?